Chateau Margaux 2017
Země původu: Francie
Oblast: Margaux
Vinařství: Chateau Margaux
Apelace: Margaux A.O.C.
Klasifikace: Premier Cru Classé v klasifikaci z roku 1855
Složení: 89% Cabernet Sauvignon, 8% Merlot, 2% Cabernet Franc, 1% Petit Verdot
Šat majestátního vína se pyšní brilantní, oslnivou a tmavě granátovou barvou, dekorovanou vznešeným purpurovým nádechem. Lesk skvostného oděvu je vysoký a viskozita je bohatá. Graciézní vůni charakterizují důrazné a upřímné ovocné tóny, doprovázené delikátní notou ušlechtilých dřevin. Vytříbený chuťový výraz, v počáteční fázi pohotový, je ve fázi vývojové, jako vždy, kultivovaný a je ověnčený dokonale vyzrálými, sametovými taniny. Finále ohromí harmonickým akordem mužné energie a dámské elegance. Nekonečně dlouze trvající ústní aroma je aromaticky omamné, šťavnatě ovocné a smyslně svůdné.
Neodolatelně vzrušující víno, vychutnávejte na teplotě 16°-18°C. Vždy se bude upřímně radovat z přítomnosti pokrmů doprovázených hříbky, smrži, lanýži a nadšeně přivítá kachní Foie Gras a kozí sýr Buche cendrée.
Chateau Figeac 2015
Šat oslnivého vína krášlí tmavě granátová barva, dekorovaná výraznými černými a fialovými odstíny. Lesk oděvu je středně vysoký a jeho viskozita je velice bohatá.
Chateau Petit Village 2016
Výtečné víno se pyšní intenzivní rubínovou barvou, dekorovanou výraznými purpurovými odstíny. Lesk oděvu je vysoký a jeho viskozita je bohatá. Smyslnou vůni komponují noty vyzrálého plodu ostružiny a fialky, doprovázené tóny plodů červeného ovoce a závanem dubového dřeva.
Chateau Angelus 2016
Šat proslulého vína se pyšní granátově rudou barvou, obohacenou o inkoustové odstíny. Lesk je vysoký a viskozita je bohatá. Již první přivonění evokuje smyslný a hluboký tón cedrového dřeva a slupky hořkého pomeranče, vše za doprovodu výrazné intenzity a příjemné svěžesti.
Chateau Soutard 2018
Ve sklenici graciézního vína kraluje okouzlující šat tmavé, purpurové barvy, ověnčený rubínovými odstíny. Lesk oděvu je vysoký a jeho viskozita je bohatá. Vábnou vůni komponují noty ovocné a gurmánské, džem z plodů černého ovoce, ostružinového koláče, vlhké zeminy a květů tmavé pivoňky i levandule.