Chateau Cantenac Brown 2018
Země původu: Francie
Oblast: Margaux
Vinařství: Chateau Cantenac Brown
Apelace: Margaux A.O.C.
Klasifikace: 3e Cru Classé v klasifikaci z roku 1855
Složení: 69% Cabernet Sauvignon, 28% Merlot, 3% Cabernet Franc
Omamné víno se pyšní šatem hluboké granátové barvy uvolněné z robustní slupky vyzrálých hroznů. Oděv zdobí purpurový nádech a jemně nafialovělý odstín na disku. Vůni komponují lahodné noty květů červené růže, čajových lístků, rudé třešně a černého rybízu, za doprovodu smyslného tónu fialky. Chuťový výraz je přesný, tělnatý a šťavnatý. Jeho kostra je zbudována z dokonale vyzrálých taninů, svěžích a pevných. Jsou skvělým důkazem grandiózního ročníku 2018. Dlouze trvající a bohatě aromatické ústní aroma je sestaveno z přívětivých tónů tmavého peckovité a černého lesního ovoce, v dokonalé harmonii s notou višně v čokoládě.
Oslnivé víno vychutnávejte na teplotě 16°-17°C, až do let 2035-40. Výborně doprovodí pečené ramínko z jehněte, na tymiánu a čerstvé mátě peprné, kachnu na olivách a hovězí na lesních houbách a s jedlými kaštany.
Chateau Phélan Ségur 2020
Úchvatné víno vystavuje na obdiv šat zářivé, tmavě purpurové a hluboké barvy. Lesk oděvu je vysoký a jeho viskozita je bohatá. Přímý aromatický výraz připomíná svěží mořský vánek s nádechem mentolu, doprovázený notami sušené švestky, černého rybízu, divokých ostružin a s dotykem vanilky.
Chateau D´Issan 2017
Úchvatné víno se honosí granátově purpurovým zářivým šatem, jehož lesk je vysoký a viskozita je bohatá.
Chateau Petit Village 2016
Výtečné víno se pyšní intenzivní rubínovou barvou, dekorovanou výraznými purpurovými odstíny. Lesk oděvu je vysoký a jeho viskozita je bohatá. Smyslnou vůni komponují noty vyzrálého plodu ostružiny a fialky, doprovázené tóny plodů červeného ovoce a závanem dubového dřeva.
Chateau Lascombes 2018
Šat ušlechtilého vína zdobí hluboká, purpurově granátová barva, obohacená, na disku, jemně oranžovými a fialovými odstíny. Lesk oděvu je vysoký a jeho viskozita je bohatá. Obšírnou aromatickou symfonii komponují noty divokých ostružin a malin, černého rybízu, jamajského pepře, pepře šedého, bobkového listu a kari.